| teema: | Kantserogeensete N-nitrosoühendite sisalduse, tekkemehanismi ja vähendamisvõimaluste uurimine toiduainetes |
|---|---|
| tunnusnumber: | ETF4295 |
| projekti tüüp: | Eesti Teadusfondi grant |
| erialad: |
2.7. Bio- ja toiduainete tehnoloogia |
| seisund: | lõppenud |
| asutus: | TTÜ Keemia- ja materjalitehnoloogia teaduskond |
| projekti juht: | Olev Tauts |
| kestus: | 01.01.2000 - 31.12.2002 |
| projektiga seotud isikud | ||||
|---|---|---|---|---|
| nr | nimi | asutus | amet | |
| 1. | Katrin Laos | Tallinna Tehnikaülikool | m.rant | |
| 2. | Sergei Zub | Tallinna Tehnikaülikool | m.rant | |
| 3. | Olev Tauts | Tallinna Tehnikaülikool | v.tead. | |
| 4. | Erge Tedersoo | Tallinna Tehnikaülikool | teadur | |